Komplette sanitæranlegg

Rør-partner AS er leverandør av komplette sanitæranlegg.

Ved oppføring av nye boliger i dag opplever vi at prisene blir presset ned til et minimum av husleverandørene.

Vårt varemerke er og skal være kvalitet! Vi opplever derfor at det er utfordrende å være konkurransedyktig og samtidig levere fra oss et produkt som vi kan være fornøyde med og stolte av! Vi har derfor ikke boligmarkedet som vårt satsningsområde, men ønsker å vise at vi også tilbyr tjenester her for de som er villige til å betale litt ekstra.

I nye boliger settes det som regel av svært liten plass til tekniske rom. Det er derfor alltid en utfordring å få plass til de tekniske installasjonene om du ønsker et tradisjonelt plassbygget varme og sanitæranlegg.

Rør-partner har derfor funnet en god samarbeidspartner i Varmetema AS.

De har over flere år utviklet prefabrikkerte varmesentraler og har i de senere år kommet med svært kompakte løsninger som passer godt til boligmarkedet!

Varmesentraler fra Varmetema AS

Alfasentralen har vist seg å være veldig populær og er en konkurransedyktig utfordrer til de tradisjonelle varmekablene! Denne sentralen kan kobles opp i mot alle alternative varmekilder, og om man ønsker å vente med å investere i varmepumpe eller andre varmekilder, så kan sentralen fint stå alene frem til du har bestemt deg for hvilken varmekilde du vil bruke.

I Sigmasentralen som er varmetemas flaggskip har du en multifunksjonssentral med elanlegg, sanitæranlegg og varmeanlegg integrert i et skap på 0,63 kvadratmeter! Det er ikke rart at dette har falt i smak både for huseiere og utbyggere da de fleste ønsker å oppta så liten plass som mulig til de tekniske installasjoner som må til i et hus.