Energi

Rør-partner er opptatt av å gi kundene sine trygghet når de investerer i et nytt energianlegg! Vi benytter oss derfor av solide leverandører som Bosch og Thermia/danfoss når vi bygger våre anlegg.

Grunnen til at vi ønsker å bruke disse leverandørene, er fordi vi ønsker å gi kundene våre sikkerhet og god service både i dag og i fremtiden. Produktet vi selger skal ikke bare ha en ytre kvalitet og se bra ut, men også en iboende kvalitet som varer langt inn i fremtiden!

Bosch thermoteknikk ligger under Bosch konsernet som har 305 877 medarbeidere verden over. I 2012 hadde de salgsinntekter på 52 464 millioner euro. De brukte også 4 787 millioner euro på forskning, og utvikling av produkter. Allikevel satt de igjen med et overskudd etter skatt på 2 343 millioner euro.

Som vi ser ut ifra statistikken er dette en bunnsolid bedrift med mange ben og stå på, og sannsynligheten for at produktet med tilhørende reservedeler, skulle forsvinne fra markedet i nær fremtid, er lite sannsynlig! Dette gir både kunden og meg som selger den tryggheten man burde ha, ved en slik investering!

Bli oljefri!

Vår forretningsidé går ut på å hjelpe regjeringen med å oppnå målet i klimaforliket om å fase ut alle oljefyringsanlegg innen 2020, og bygge om disse anleggende til mer miljøvennlige varmepumpe-anlegg!

Har du en gammel oljefyr og bruker den til oppvarming av bolig og tappevann, så er sjansene store for at du kan spare mye på fyringsutgiftene dine! Ønsker du å se mer på hva du kan spare ved å bytte ut oljefyren, så kan du teste ut varmekalkulatoren hos en av våre leverandører ved å følge denne linken:

Ta kontakt for en mer nøyaktig beregning av ditt anlegg.

Sørger du for å kvitte deg med den gamle oljetanken og fyren samtidig som du investerer i en ny væske/vann varmepumpe, så gir Enova deg opptil 40 000kr i tilskudd.

Du kan lese mer om Enova sine støtteordninger på denne siden: http://www.enova.no/finansiering/privat/slik-stotter-vi-deg/vare-tilbud/904/0

Hva skal du velge?

Det finnes et hav av ulike leverandører og løsninger for ditt nye energianlegg hvor den ene løsningen er mer innovativ en den andre. Vi i Rør-partner syntes det er morsomt å følge med på nye løsninger, og liker å holde oss oppdatert på det siste i markedet slik at vi alltid kan strebe etter å gi kundene våres et optimalt produkt!

Det vi er opptatt av om du ønsker et mer komplisert anlegg med flere komponenter og for eksempel kombinasjon av flere energikilder er at det er en helhetlig systemløsning som selges fra en leverandør, da er garantiansvaret sikret og leverandøren må ta ansvar om noe ikke skulle fungere. Ved å jobbe på denne måten sikrer vi oss, og våre kunder gjennomtenkte og enkle løsninger som fungerer!

Hvert hus har sitt eget behov, og helheten må vurderes i hvert enkelt tilfelle for å finne den beste løsningen for ditt nye energianlegg. Vi ønsker å vise frem valgmulighetene til våre kunder når de kommer til oss. Deretter kan vi sammen gå for en løsning tilpasset dine behov og ønsker.

Om du ønsker et uforpliktende tilbud fra oss, så vær vennlig å fyll inn kontaktskjema ved å trykke på linken under, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig!

Ønsker du å tilegne deg mer kunnskap om varmepumper før du går videre, så kan du bestille den store varmepumpe boken her gratis ved å fylle inn skjemaet i linken under.

Trykk på ikonene nedenfor for å få få en kort innføring om de ulike varmepumpeløsningene samt tilhørende tilskuddsordninger fra Enova